BLIZ

BLIZ

BLIZ baant zich al heel snel een weg in de markt als technisch geavanceerd brillenmerk voor de meest veeleisende sporten én dit aan .... ongeëvenaarde sterke prijszetting. Een BLIZ bril is zowel zowel stijlvol als functioneel. Typerend aan het Skandinavisch brillendesign is de 'cleane ' look gecombineerd met een doordachte, technische functie.

BLIZ  is niet het ' zoveelste ' brillenmerk , integendeel .... 

BLIZ sportbrillen zijn absoluut onbreekbaar, ze hebben een goede pasvorm en zijn heel licht. Glazen in talrijke kleuren en met vele functies garanderen een optimaal zicht onder alle weersomstandigheden.

Top brillen voor een top prijs!


BLIZ CORE VALUES

DESIGN

Bliz slaagt erin om strak Scandinavisch design te combineren met baanbrekende functies, technologie en uitstraling. Alle producten worden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.


FLEXIBILITEIT

Technologisch vooruitstrevend én combineerbaar. BLIZ producten en accessoires kunnen gecombineerd worden voor een onovertroffen sport ervaring. 


VALUE

Waarom meer betalen?
BLIZ gebruikt in al haar producten de beste technologieën vandaag de dag beschikbaar aan onklopbare prijzen. Van fotochromatische lenzen, 100% uv bescherming tot onbreekbare polycarbonaat lenzen...

Conimex

EEN GREEP UIT HET ASSORTIMENT

Conimex

BLIZ lanceert in 2021 twee nieuwe brillen : de “ HERO “ en “ BREEZE “ bril. 

BREEZE BRIL en HERO BRIL

Conimex
Conimex

BLIZ Breeze brillen zijn technisch innovatief en brengen u het beste op vlak van prestaties, stijl en premium kwaliteit. Een Breeze bril is lichtgewicht (23 g !) en klaar om iedere sport activiteit moeiteloos te trotseren dankzij geavanceerde optische features en 100% bescherming tegen schadelijke zonnestralen. De onbreekbare lens, voorzien van antidamp coating, kan gebruikt worden MET of ZONDER top bar (bovenste stuk van de bril) volgens uw voorkeur.

VISION BRIL

Wanneer u uw sport serieus neemt, dan is Vision een absolute must-have. Vision is ongelofelijk aanpasbaar om aan al uw wensen te voldoen. ‘ Jawbone ‘ technologie (extra stuk onderaan), licht, uitstekende ventilatie en voorzien van Bliz Hydro LensTM techniek voor een duidelijk contrast en zicht in alle weersomstandigheden. Leuke extra : De Vision heeft de mogelijkheid om een ‘optische adapter‘ – uw eigen lens op scherpte - te monteren in de bril voor een optimaal zicht die voldoet … aan uw wensen. 

Technisch:

 • Optische adapter mogelijk (lens op sterkte)
 • Jawbone technologie en extra jawbone in andere kleur bijgevoegd
 • Neusstukje extra 
 • Past normaal tot bredere hoofden
 • Hydro Lens systeem 
 • Beschermhoes


Conimex

FUSION BRIL

FUSION en u zijn één. Een Synergie … Uitstekende pasvorm, lichtgewicht en sterk. Voorzien van 'Jawbone' technologie (extra stuk onderaan), licht, uitstekende ventilatie en Bliz Hydro LensTM techniek voor een duidelijk contrast en zicht in alle weersomstandigheden. 

Technisch:

 • Jawbone technologie en extra jawbone in andere kleur bijgevoegd
 • Neusstukje extra (voor half-frame) 
 • Past normaal tot bredere hoofden
 • Hydro Lens systeem 
 • Beschermhoes
 • Brildoekje 
Conimex

MATRIX BRIL 

MATRIX wordt gekenmerkt door een wijd cylindervormig gezichtveld die u alles laat zien, zonder belemmering. Een ideale bril voor een heel diverse waaier aan sporten. Hier terug de Hydro Lens Tech TM technologie én ook X-PC eigenschap voor een optimaal optisch beeld in om het even welke weersomstandigden. 

Technisch:

 • Aanpasbaar neusstukje extra 
 • Aanpasbare bril benen voor snug en comfortabele pasvorm
 • In normale én ‘ small ‘ uitvoering 
 • Hydro Lens systeem 
 • Harde beschermhoes
 • Brildoekje 
Conimex

LUNA BRIL

LUNA heeft een tijdloze, klassieke look die u onmiddellijk herkent. Deze brillen hebben hun waarde meer dan verdiend en horen in iedereen zijn/haar brillen collectie te zitten. Het is een ‘hybride’ zonnebril die zowel bij sportieve of casual aangelegenheid past. 100% UV bescherming. Stijlvol sportief.  

Conimex
Conimex

BLIZ HELMEN 

BLIZ helmen zijn niet zomaar een rand artikel, integendeel. BLIZ helmen vervolledigen het al sterke gamma met een uiterst selectief assortiment van een aantal helmen, enkelen met MIPS bescherming. 

Kenmerkend voor BLIZ helmen zijn hun goede pasvorm, hun CE goedkeuring en veiligheid, hoofd ventilatie én docking systeem om uw BLIZ zonnebril gemakkelijk te bevestigen en uiteraard … de strakke uitstraling.  

Conimex

ZONAR

Conimex

OMEGA

Conimex

ALPHA

WAT MAAKT BLIZ UNIEK?

Conimex

CE Standard

Alle Bliz Active producten zijn CE – goedgekeurd wat willen zeggen dat ze aan alle gezondheids en veiligheids eisen voldoen. Deze indicaties kan u ook terugvinden in alle Bliz product verpakkingen en dozen.  
Conimex

100% UV-Protection

Bliz Active Eyewear producten beschermen uw ogen doeltreffend tegen schadelijke UVA en UVB stralen. 
Conimex

Unbreekbare Polycarbonate Lens

Alle lenzen zijn gemaakte uit onbreekbaar polycarbonaat materiaal die 10 keer impact resistenter is tov de veel gebruikte plastics of glas lenzen. We bieden u de hoogste graad van bescherming. 
Conimex

Grilamid TR90

De flexibele hightech materiaal is ontzettend licht en biedt tegelijkertijd uitstekende prestaties en dit alle weersomstandigheden. 
Conimex

Hydro Lens System™

Bliz Hydro Lens Technology™ is een lens die dé Perfect Curve/ kromming biedt, , Maximale UV-Bescherming , X-PC Shatter Proof onbreekbaar, Hydrophobic, Anti Scratch en waar nodig gebruiken we een Multicoating of Gepolariseerde lens.  
Conimex

Rubber Wire Core

De bril beentjes bestaan uit een flexibel rubberen structuur die toelaat voor een snugge comfortabele fit rond uw hoofd. Dé perfecte The temples in Rubber Wire Core allows you to adjust the glasses for a more tight fit around your head.
Conimex

Adjustable Nose Pad

De neuspads zijn volledig aanpasbaar voor een comfortabele en optimale pasvorm rond uw neus.  
Conimex

Gewicht 34 gram

Lichtgewicht sportbril weegt slechts 34 gram

REMOVE TO IMPROVE

Your eyes are amazing – but not always perfect.It’s difficult to distinguish colors between the blue and the green,
and the green and the red wavelengths.
These crossovers are blocked
by the Nordic Light lens, providing the carrier greater contrast and
clarity in tough conditions.

Conimex

BLIZ nieuws

Meer BLIZ

Ga naar website

Ons dealernetwerk

conimex is actief in de volledige Benelux. Dankzij ons unieke b2b bestelplatform kunt u 7/7 bestellen!

Become a dealer Dealer login