CICLOVATION

CICLOVATION

EEN STUURLINT... ER ZIJN ONTZETTEND VEEL MERKEN OP DE MARKT. DAT IS EEN FEIT! ER IS ECHTER GEEN ENKEL MERK DIE ' COOLE TRENDY ' EN ORIGINELE TAPES AANBIEDT DIE MEE ZIJN MET HUN TIJD. WELKOM CICLOVATION ! 

JERRY HUANG lanceert, na 25 jaar een topfunctie uit te voeren bij JAGWIRE, een eigen merk CICLOVATION. 

CICLOVATION is een samenvoegsel van CICLO ,zodus fiets, en INNOVATION , lees trendsettend. Men wil zich immers richten op de markt met hoogstaande innovatieve producten die origineel zijn en dit aan de correcte prijszetting.  

Het merk heeft een fantastisch aanbod van bartapes die mee zijn met alle esthetische trends van vandaag. Cool uit de hoek komen ? Bij CICLOVATION zit u goed... 


Geef uw fiets die EXTRA uitstraling met de hoge kwaliteits stuurtapes van CICLOVATION.

U hebt een keuze uit meer dan 30 verschillende tapes.

De stuurlinten zijn duurzaam, voorzien uw handen van een betere grip en zijn voldoende schokabsorberend. Uniek gemaakt synthetisch leder en met verschillende kleuren combinaties die, afhankelijk van hoe u uw stuur beweegt , onder het zonlicht subtiel maar anders reflecteren. Klasse en stijlvol.  

Troeven  ? Super Duurzaam, 3 mm dik ( perfecte schokabsorbtie ), unieke kleuren , klassevol, niet over de top, gebruiksgemak ( leggen van stuurlint gaat vlot ). 

Gevolgde Collectie zie HIER

Conimex
Conimex

Er is keuze genoeg. 35 stuurlinten en allen verpakt in sjieke zwarte verpakking. 

De stuurlinten worden allen voorzien van herbruikbare stuurdoppen die met een inbussleutel mooi vast in de stuurnop kunnen worden vastgemaakt voor een optimaal afsluiten van het stuurlint.

Wenst u stuurlint met extra grip, ga dan voor de STICKY uitvoering. Op zoek naar een stuurlint die ideaal matcht bij uw fiets ?

Bij CICLOVATION zit u goed. 

Conimex

'Tai Chi ' carbon bidonhouders zijn de optimale samensmelting van kracht en schoonheid, een combinatie van een sterk en toch lichtgewicht ontwerp met de schoonheid van carbon afgewerkt in een fusie van kleur texturen.

Aerospace 3K carbon composiet materiaal is vakkundig gelaagd in een hoge sterkte structuur en zorgt voor een veilige vasthouden van uw drinkfles.

Inclusief lichtgewicht, corrosievrije aluminium legering bouten.

Wegen slechts 16 gram , vanaf 45 Euro. 

Gevolgde collectie zie HIER


Conimex

CICLOVATION nieuws

Meer CICLOVATION

Ons dealernetwerk

conimex is actief in de volledige Benelux. Dankzij ons unieke b2b bestelplatform kunt u 7/7 bestellen!

Become a dealer Dealer login