SPATZWEAR

SPATZWEAR

IEDEREEN KENT HET ! Het waait,vriest, regent , is koud en je wil of moet naar buiten om te trainen. Nu zijn er geen excuses meer. Spatzwear heeft kledij ontworpen nét voor die omstandigheden. ( gepatenteerd ) 

IT'S RAINING, YOU'RE TRAINING.  Het Engelse Spatzwear wil hét ' go-to brand ' zijn voor gebruik tijdens slechte weersomstandigheden. 

  • Thermo schoenovertrekken (4 types ), Silicone en Neoprene Toecover (3 kleuren ), Aero Shoecover en ultradun thermische baselayers (2 kleuren) en veel meer.... 
  • Overzichtelijke collectie, ieder stuk in de collectie heeft een toegevoegde unieke meerwaarde
  • Gepatenteerd ontwerp
  • Reeds aangekocht en goed bevonden door profrenners zoals Yves Lampaert, Cavendish , Greg Van Avermaet enz !
  • Kwaliteit: voorzien van antiscratch neoprene, kevlar, reflectie panelen, thermoliners enz

Conimex

SPATZWEAR schoenovertrekken zullen uw voeten én onderbeen volledig beschermen tegen extreme natuurelementen. Er is gewoon geen beter product op de markt dan Spatzwear. Ga fietsen wanneer de competitie dit niet kan en haal dat extra voordeel. 

De 2022  "Pro2 Neoprene" schoenovertrekken werden voorzien van een unieke " Armour Neoprene " bestand tegen krassen. De schoenovertrekken zijn voorzien van extra sterke kevlar op de kritieke zones ( voorkant voet, onderzijde en zijkant ) maar nu ook van een extra thermische liner binnenin die de warmte heel goed vasthoudt en tegelijkertijd zweet naar buiten transporteert. 

Wees blij dat u de Pro2 schoenovertrekken aanhebt en uw concurrent niet. 

NAAR DE VOLLEDIGE SPATZ COLLECTIE

IT'S RAINING. YOU'RE TRAINING. 

en dit in alle weersomstandigheden!

Voor 2022 nam Spatzwear niet alleen hun 4 types neoprene schoenovertrekken volledig onder de loep maar lanceert het ook een aantal volledig nieuwe producten, zoals de THRMOZ handschoenen. We horen u denken terug een handschoen ? SPATZ zou SPATZ niet zijn mochten ze hier terug een eigen unieke versie van hebben gemaakt. 

SPATZWEAR kiest voor een " premium interne liner " uitermate goed isoleert en toch vocht afvoert. De cuff van de handschoen is net dat tikkeltje langer om perfect aan te sluiten onder uw thermovest. De handschoenen kunnen gemakkelijk aan en uit door de extra rits op de zijkant én ook ook de gsm kan gemakkelijk worden bedient. 

Conimex
Conimex

SPATZ heeft een bijzonder uitgekiende ondershirts collectie. 

Lange mouwen ( Basez Long Sleeve ) , korte mouwen ( Racelayer Short Sleeve  ) maar ook een afkoelend en zweetafvoerende " zomer ondershirt " , de CoolR genaamd. Voor ieder wat wils.  

Kenmerkend zijn hier de volledig naadloze mesh constructie die zorgt voor een hoog draagcomfort en tegelijkertijd het lichaam goed warm houdt ( winter ondershirts ) of net afkoelt ( CoolR ).  

Conimex
Conimex
Conimex
Conimex
Conimex

SPATZWEAR nieuws

SPATZWEAR Downloads

Meer SPATZWEAR

Ga naar website

Ons dealernetwerk

conimex is actief in de volledige Benelux. Dankzij ons unieke b2b bestelplatform kunt u 7/7 bestellen!

Become a dealer Dealer login