#RIDEMORE

Ride your bike. Ride with us.

Ere Research met Zwitsers/Nederlandse oorsprong, is opgericht door een groep ervaren vaklui uit de fietsindustrie die de afgelopen 20 jaar verantwoordelijk zijn geweest voor het creëren van toonaangevende producten.

Zo werkten ze voor topbedrijven zoals Trek, Specialized, Colnago, Pinarello, Shimano, Sram, Prologo, Selle Italia, Selle San Marco, WTB, Cannondale, Rapha, Oval Concepts, Principe, Koga, Batavus en nog veel anderen...

Oprichter Piet van der Velde racete op het hoogste niveau voordat hij overstapte naar productontwerp/ingenieur  en management, met een focus op aerodynamica, ergonomie, onderdelen en zadelontwerp.

Onze missie is om je volgende fietstocht je beste fietstocht te maken met producten die gemaakt zijn om je rijervaring te verbeteren op alle vlakken.

De 'ere' sterkte.

De sterkte van ERE is dat het merk een bjzonder kwalitatief aanbod heeft en dit in eenieder zijn budget. 

Het merk focust bewust op specifieke onderdelen van de fiets, wielen, zadels, tapes, banden,... en wat het bijgevolg levert is van hoge kwaliteit.

Zo heb je reeds de Omnia carbon wielen voor 999,- of de aluminium 40mm hoge Explorator voor 499,-. Maar ook wie extreme ' performance' wielen wenst kan terecht bij ERE. De Genus II R met zijn carbon spaken en extreem aero design zullen zeker bekoren. 

Zadels zijn nieuw in het gamma. Hier gaat ERE terug verder en introduceert een nieuw patent die zadelspanning verhoogt of verlaagt volledig volgens uw wensen en anatomisch gestel. 

ERE Research dealer worden of meer info?

Contacteer ons

Chloé Clauwaert