SLUIT JE AAN BIJ ONS DEALERNETWERK

Het Conimex team staat garant om U als klant de juiste service te bieden. Iedereen in ons bedrijf heeft een hart voor de sport en zal U met de nodige kennis en vriendelijkheid te woord staan.

Gedreven door passie voor onze merken hebben we dag na dag de drang om U topkwaliteit te bieden aan de juiste prijs.

WAAROM DEALER WORDEN

PASSIE

Ieder merk in ons gamma straalt passie uit. Passie is immers de bouwsteen van alles rondom ons in het leven. We willen klanten merk-beleving geven en merk-fierheid.

SERVICE

De strenge voorwaarden die worden gesteld aan onze merkenleveranciers leggen we ook onszelf op. Conimex investeert doelbewust verder in het uitbreiden van haar service. Wij staan voor snelle logistieke afhandeling, commerciële ondersteuning en vriendelijk onthaal.

VOORRAAD

Conimex streeft ernaar een zoveel mogelijke up-to-date voorraad bij te houden van ieder merk. Zodoende beperkt dit de wachttijd voor u als klant.

VERTROUWEN

De grond van ons zakendoen met u begint met vertrouwen en eerlijkheid. Conimex is een gepassioneerde firma die door het vuur gaat voor onze klanten. We zijn uw vertrouwen waard en willen u dit dag na dag bewijzen.

GARANTIE

Ieder garantie geval wordt door Conimex op een correcte en rechtvaardige manier behandeld. Ieder dossier wordt nauwkeurig bekeken. Uw investering verdient een serieuze afhandeling. We bezorgen u desgevallend een retour nummer waarbij we vervolgens uw opmerking nakijken en u zo spoedig mogelijk antwoorden over een verdere afhandeling of oplossing.